Sezonul 2020 din Campionatul National de Viteza în Coasta va lua (in sfarsit!) startul în weekendul 20-21 iunie la Cheile Gradistei.

Pentru moment nu se stie daca accesul spectatorilor va fi permis, însa, în lumina viitoarelor relaxari ale starii de alerta, organizatorii spera ca etapa nu se va desfasura fara public.

Masuri Anti-Covid


Fiecare echipa tehnica trebuie sa aiba la dispozitie un spatiu propriu pentru dezinfectare, sa respecte masurile de distantare fizica, precum si obligativitatea purtarii mastii de protectie în spatiile închise sau aglomerate.

Nerespectarea prevederilor va fi pedepsita cu avertisment pentru prima abatere, amenda în valoare de 500 EUR, precum si propuneri de excludere si suspendare.

Program


Sâmbata, 20 iunie 2020
09:30 – Recunoasteri I
11:15 – Recunoasteri II
13:00 – Recunoasteri III
14:45 – Antrenament Cronometrat I
16:45 – Antrenament Cronometrat II

Duminica, 21 iunie 2020
09:30 – Recunoasteri IV
11:15 – Recunoasteri V
13:00 – Concurs, mansa I
15:00 – Concurs, mansa II

Despre

Etapa de la Cheile Gradistei este caracterizata de traseul pe alocuri îngust, care, la prima vedere, nu pare deloc potrivit monoposturilor. Cu toate acestea, este coasta unde Emil Nestor a castigat pentru prima oara.
Spectatorii pot gasi un spatiu sigur si generos in postul 8, dar, in conditiile in care le va fi permisa prezenta, traseul ofera o sumedenie de puncte spectaculoase.

Harta

harta cupa cheile gradistei total 2020

Explozia de culoare si adrenalina pe care o ofera fiecare etapa de viteza in coasta paleste in lipsa spectatorilor. Asa ca speram sa va vedem, cat mai multi, pe traseu!